Verse koffiebonen

Welkom bij onze webshop, dé bestemming voor iedereen die houdt van kwalitatieve producten zoals onze ambachtelijke verse koffiebonen.

Passie

Kwaliteit staat bovenaan onze kernwaarden. Daarnaast zijn we gepassioneerd met ons ambachtelijk vak bezig door het leveren van de meest vers gebrande koffiebonen.

Onze focus ligt op specialty coffee, waarbij we de beste bonen selecteren uit verschillende koffieregio’s over de hele wereld.

Waarde

Wat ons onderscheidt, is ons toewijdingsproces. Elke week branden we onze koffiebonen in kleine batches om de versheid en kwaliteit te waarborgen. Hierdoor kun je genieten van een kopje koffie dat barst van de smaak en aroma’s. We bieden zowel single Origins als blends aan, zodat er voor elk wat wils is.

Espressomachines

Naast onze premium koffiebonen hebben we ook een uitgebreid assortiment espressomachines. Of je nu een beginnende thuisbarista bent of een doorgewinterde koffiekenners, onze machines zorgen voor de perfecte extractie en leveren keer op keer uitstekende resultaten. Daarnaast hebben we veel ervaring als barista en kunnen je bij elke vraag goed helpen en kun je de service verwachten zoals een speciaalzaak.

Kado artikelen

Wil je jezelf of een koffieliefhebber verrassen? Neem dan zeker een kijkje bij onze cadeauartikelen. Leuke artikelen om de coffeelover mee te verrassen. 

Workshops

En als je je kennis over koffie wilt vergroten, bieden we ook workshops aan. We hebben twee type workshops, namelijk een barista workshop en een latte art workshop. Bij beide workshops houden we de groepen klein om iedereen de juiste aandacht te geven. Ook leuk om iemand mee te verrassen of als teamuitje. 

Kwaliteit, versheid, duurzaamheid

Onze artikelen in de webshop draait alles om kwaliteit, duurzaamheid, versheid en stukje ambacht voor koffie. Dus blader door ons assortiment, ontdek de wereld van specialty coffee en laat je verwennen door de heerlijke smaken die we te bieden hebben. Bestel vandaag nog en haal Locals in huis om dezelfde kwaliteit te ervaren zoals onze koffiebar.

cookiesnew
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more